понедељак, 21. март 2016.

Pile na flaši od piva



Pile dobro oprati spolja i iznutra. Isto učiniti i sa neotvorenom flašom piva sa koje ste prethodno skinuli etikete.
Pile dobro posolite i sa spoljašnje i sa unutrašnje strane, stavite na flašu piva koju ćete radi lakseg baratanja otvoriti na samom kraju.
U pleh stavite pile sa flašom, a zatim ga premažite senfom i majonezom.
Nakon toga isecite krompir, pospite sa malo ulja i začina, promešajte da bude slano sa svih strana, dodajte luk, papriku, povrće po želji.
Pecite pile oko 70 minuta na 180 °C-220 °C.
Pivo ce tokom pečenja početi lagano da kipi i na taj način će zalivati pile koje se peče, dajući mesu sočan a korici fantastičan hrskav ukus. Budući da će se pivo postarati za soft, nije potrebno dodavati nikakvu vodu. Pečeno izvaditi iz rerne i ukrasiti listom selena.

Нема коментара:

Постави коментар