Kora
- 450g Jafa keksa, ( od toga odvojite 9 komada Jafa keksa za ukrašavanje)
- 1,5 dl mleka i
- 125g margarina.
- 1 puding od vanile,
- 5 kašika šećera,
- 200ml mleka,
- 100 g kokosa i
- 125g margarina.
300 g jagoda
Priprema:
za koru prokuvati mleko i margarin i kad se malo prohladi dodati izlomljen jafa keks, izmešati i staviti na tacnu.
Skuvati puding po uputstvu na kesici dodati šećer, ohladiti dodati margarin sve dobro sjediniti i na kraju dodati kokos. Fil podeliti na dva dela prvim delom nafilovati koru, preko kore rasporediti jagode pa ponovo fil. Od gore poredjati Jafa keks i jagode.
Priprema:
za koru prokuvati mleko i margarin i kad se malo prohladi dodati izlomljen jafa keks, izmešati i staviti na tacnu.
Skuvati puding po uputstvu na kesici dodati šećer, ohladiti dodati margarin sve dobro sjediniti i na kraju dodati kokos. Fil podeliti na dva dela prvim delom nafilovati koru, preko kore rasporediti jagode pa ponovo fil. Od gore poredjati Jafa keks i jagode.
Нема коментара:
Постави коментар