среда, 24. мај 2017.

Brza torta sa Jafa keksom i jagodama



Kora

  •  450g Jafa keksa, ( od toga odvojite  9 komada Jafa keksa za ukrašavanje)
  • 1,5 dl  mleka i
  • 125g margarina.
Fil:
  • 1 puding  od vanile,
  • 5 kašika  šećera,
  • 200ml   mleka,
  • 100 g kokosa i
  • 125g  margarina.
 300 g jagoda


 Priprema:
za koru prokuvati mleko i margarin i kad se malo prohladi  dodati izlomljen  jafa keks, izmešati i staviti na tacnu.

Skuvati puding  po uputstvu na kesici dodati šećer, ohladiti dodati margarin sve dobro sjediniti  i  na kraju dodati kokos. Fil podeliti na dva dela prvim delom nafilovati koru, preko kore rasporediti jagode pa ponovo fil. Od gore poredjati Jafa keks i jagode.

Нема коментара:

Постави коментар