Sastojci:
- 2 solje brašna,
- 20 karamel bombona,
- 1 kašikica praška za pecivo,
- 2 jaja,
- 1 šolja šecera,
- 1, 5 dcl ulja,
- 1 vanila šecer i
- još nekoliko bombona da bi se komadići stavili gore na keksiće.
Priprema:
Karamele iseci na 4 kockice.
Penasto umutiti jaja i šećer, dodati brašno izmešano sa praškom za pecivo, karamele, vanila šecer i ulje. Sve dobro izmešati kašikom. Rernu zagrejati na 200 stepeni, testo vaditi malom kašikicom i stavljati na papir za pecenje na odstojanju jer ce se keksi raširiti prilikom pečenja. Na pola pečenja možete a i ne morate staviti po komadić karamele.
Ućivajte u svakom zalogaju to Vam želi Baćkova kuhinja!
Нема коментара:
Постави коментар