Potrebno je:
- 5 krompira,
- 3oog pasulja,
- 1 lovorov list,
- peršun,
- so,
- biber,
- ulje i
- sirće.
Priprema:
Pasulj kuvati sa lovorovim listom, dok potpuno ne omekša. Potom ga ocediti. Krompir skuvati u ljusci, oguliti i iseći na kolutove. U dubljoj posudi izmešati pasulj i krompir preliti marinadom od ulja, soli, bibera i sirćeta. Posuti peršunovim lišćem i dobro izmešati. Dobro ohlađenu salatu poslužiti.
Pasulj kuvati sa lovorovim listom, dok potpuno ne omekša. Potom ga ocediti. Krompir skuvati u ljusci, oguliti i iseći na kolutove. U dubljoj posudi izmešati pasulj i krompir preliti marinadom od ulja, soli, bibera i sirćeta. Posuti peršunovim lišćem i dobro izmešati. Dobro ohlađenu salatu poslužiti.
Нема коментара:
Постави коментар