KORA:
- 6 belanaca,
- 200 g šećera,
- 150 grmlevenih oraha (može i kokos)
- 20 g prezle,
- 20 gr brašna i
- ½ praška za pecivo.
- 3 dl vode,
- 300 g šećera,
- 700 g voća (maline, jagode ili višnje) i
- 3 pudinga od vanile.
Vodu i šećer prokuvati dodati voće, kad provri umešati puding, prema uputstvu na kesici, skuvati i preliti preko kore
FIL II:
8 dl mleka, 300 gr šećera, 6 žumanaca (žumanca i šećer umutiti), 2 pudinga od vanile, 2 kašike gustina ili brašna (sve zajedno skuvati) u ohlađeni fil dodati 1 umućen margarin.
NAČIN FILOVANJA:
Kora+voće+žuti fil odgore ukrasiti po želji .
Kora+voće+žuti fil odgore ukrasiti po želji .
Нема коментара:
Постави коментар