недеља, 20. март 2016.

Dvostruki užitak



KORA:
  • 6 belanaca, 
  • 200 g šećera, 
  • 150 grmlevenih oraha (može i kokos) 
  • 20 g prezle, 
  • 20 gr brašna i 
  • ½ praška za pecivo.
FIL I:
  • 3 dl vode, 
  • 300 g šećera, 
  • 700 g voća (maline, jagode ili višnje) i 
  • 3 pudinga od vanile.


Vodu i šećer prokuvati dodati voće, kad provri umešati puding, prema uputstvu na kesici, skuvati i preliti preko kore


FIL II:


8 dl mleka, 300 gr šećera, 6 žumanaca (žumanca i šećer umutiti), 2 pudinga od vanile, 2 kašike gustina ili brašna (sve zajedno skuvati) u ohlađeni fil dodati 1 umućen margarin.


NAČIN FILOVANJA: 
Kora+voće+žuti fil odgore ukrasiti po želji .

Нема коментара:

Постави коментар