Recept za moju zeljanicu u prerađenom izdanju.
Spremite nešto brzo, ukusno, bez kvasca, praška za pecivo.....
Ako nemate pavlaku može samo jogurt, može i bez slanine, šunke....
Nemate krompir, stavite samo crni luk....
Imate toliko mogućnosti, može i sa jajima i bez jaja....
Ne morate ništa da merite, sve odoka, verujte biće odlična, lepa je i topla i hladna.
Potrebno je:
Priprema:
Krompir oljuštiti i izrendati, dodati seckan crni luk, jaja, pavlaku ,jogurt, so, biber, seckanu slaninu i šunku i na kraju brašno. Sve dobro izmešati podmazati tepsiju izruciti smesu i peci u zagrejanoj rerni dok lepo ne porumeni.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 1 čaša ulja,
- oko 300g rendanog krompira,
- 1 glavica crnog luka,
- 2 dl kisele pavlake,
- soli i bibera po ukusu,
- malo slanine i šunke isečene na kockice,
- 2 dl jogurta
- brašna toliko da smesa ne bude ni mnogo gusta ni retka oko 500g ja stavim.
Priprema:
Krompir oljuštiti i izrendati, dodati seckan crni luk, jaja, pavlaku ,jogurt, so, biber, seckanu slaninu i šunku i na kraju brašno. Sve dobro izmešati podmazati tepsiju izruciti smesu i peci u zagrejanoj rerni dok lepo ne porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар