Baćkova kuhinja
недеља, 11. новембар 2018.
Kuglof sa mlevenim mesom
Potrebno je:
350 g mlevenog mesa,
2 glavice crnog luka,
3 jaja,
2dl jogurta,
11 kašika brašna,
1 kašičica aleve paprike,
1/2 praška za pecivo,
soli po ukusu,
1 kašičica začina Ce i
malo ulja.
Priprema
Sitno iseckati luk propržiti s mesom i po ukusu začiniti. Predhodno umutiti jaja, jogurt, brašno i prašak za pecivo, pa dodati proprženi luk i meso. Smesu dobro sjediniti. Smjesu izručiti u podmazan i brašnom posut kalup. Peći na 180 oko 50 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар
Новији пост
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар